logotip insuntec technology s.l.   empresa insuntec technology s.l. contacte insuntec technology s.l. noticies insuntec technology s.l. links insuntec technology s.l. descàrregues insuntec technology s.l. insuntec technology s.l.
electricitat insuntec technology s.l. energia solar inuntec technology s.l. climatització nsuntec technology s.l. biomassa insuntec technology s.l. enginyria insuntec tecnology s.l. referències insuntec technology s.l.
català castellà francès anglès   electricitat domèstica i industrial insuntec technology s.l. energia solar tèrmica i energia solar fotovoltàica insuntec technology s.l. climatització insuntec technology s.l. biomassa insuntec technology s.l. enginyeria insuntec technology s.l. referències insuntec technology s.l.
 
pellet insuntec technology s.l.
estelles insuntec technology s.l.
estufes insuntec technology s.l.
calderes insuntec technology s.l.
referències insuntec technology s.l.
 
 
 
 
 
 
 


BIOMASSA

biomassa insuntec technology s.l.

A insuntec busquem la manera de poder oferir totes les alternatives de generació d’energia amb un sistema integral de gestió. Amb les calderes de biomassa podem reduir de manera molt significativa el consum de la caldera tradicional, juntament amb una reducció molt important de les emissions de co2.

Les calderes de biomassa es poden adequar a tot tipus d’instal·lacions, noves o ja existents, en l’àmbit domèstic, industrial o en grans consums com hotels, pavellons, càmpings …

La calefacció amb biomassa consisteix en cremar llenya i compostos derivats del rebuig forestal, neteges forestals, sobrants de les serradores i fusteries, i diferents derivats de la fusta.

La biomassa és un sistema que prové del nord d’europa, que fa molts anys que funciona. És una manera molt econòmica i ecològica per poder pal·liar la falta i els alts preus dels combustibles fòssils.
A insuntec li fem el pressupost a mida sense cap comprimís i segons la seva necessitat. Realitzem els estudis econòmics i d’amortització. A més, treballem amb les principals marques europees del sector i comptem amb molts anys d’experiència.

 

 

insuntec@insuntec.com INSUNTEC TECHNOLOGY S.L. © 2010 T. (+34) 93 888 76 52

s

logotip insuntec technology s.l. catala biomassa insuntec technology s.l. pellet insuntec technology s.l. estelles insuntec technology s.l. estufes insuntec technology s.l. calderes insuntec technology s.l. referències insuntec technology s.l.