logotip insuntec technology s.l.   empresa insuntec technology s.l. contacte insuntec technology s.l. noticies insuntec technology s.l. links insuntec technology s.l. descàrregues insuntec technology s.l. insuntec technology s.l.
electricitat insuntec technology s.l. energia solar inuntec technology s.l. climatització nsuntec technology s.l. biomassa insuntec technology s.l. enginyria insuntec tecnology s.l. referències insuntec technology s.l.
castellà francès anglès   electricitat domèstica i industrial insuntec technology s.l. energia solar tèrmica i energia solar fotovoltàica insuntec technology s.l. climatització insuntec technology s.l. biomassa insuntec technology s.l. enginyeria insuntec technology s.l. referències insuntec technology s.l.
 
electricitat industrial
quadres electrics
instalacions
sistemes scada
altres serveis
insuntec technology s.l.
 
electricitat domèstica
domotica
estudis iluminacio
cases ecoeficients
telecomuniacions
sistemes de seguretat
aspiracio centralitzada
porters automatics
referencies domestica
 


ELECTRICITAT INDUSTRIAL

electricitat industrial insuntec technology s.l.

electricitat industrial insuntec technology s.l.

La secció d’electricitat industrial de insuntec compta amb una llarga experiència en el camp de l’electricitat industrial i l’automatització. Gran part de la nostra plantilla prové d’empreses dedicades a aquest sector. Els nostres operaris estan qualificats acadèmicament i tenen gran experiència laboral per realitzar tot tipus de treballs sofisticats en el món de l’automatització industrial. Tot el personal de insuntec està en constant formació laboral degut a les exigències i l’evolució d’aquest sector.
Realitzem instal·lacions elèctriques en el sector de la industria, tot cuidant l’estètica i els acabats fins a l’últim detall. La nostra empresa realitza des de instal·lacions d’equipaments i serveis en el sector industrial, fins a l’automatització total d’una línia o planta de producció.
En els últims anys insuntec s’ha especialitzat en plantes de depuració d’aigües residuals, treballant per les empreses punteres en el sector.
El nostre objectiu principal és aconseguir la satisfacció del client. Per tant, adaptem les seves necessitats i exigències a les obres que portem a terme, tot seguint la normativa elèctrica vigent del sector. Li oferim un producte adaptat a les seves necessitats utilitzant les tecnologies més punteres en desenvolupament i realització d’instal·lacions, i quadres elèctrics de potència i control automatitzat.

 

 

insuntec@insuntec.com INSUNTEC TECHNOLOGY S.L. © 2010 T. (+34) 93 888 76 52

s

insuntec technology s.l. catala electricitat industrial quadres electrics instalacions electriques automatitzacio i control sistemes scada altres serveis insuntec technology s.l. electricitat domèstica domotica estudis iluminacio cases ecoeficients telecomuniacions sistemes de seguretat aspiracio centralitzada porters automatics insuntec technology s.l. instalacions electriques instalacions referencies domestica