logotip insuntec technology s.l.   empresa insuntec technology s.l. contacte insuntec technology s.l. noticies insuntec technology s.l. links insuntec technology s.l. descàrregues insuntec technology s.l. insuntec technology s.l.
electricitat insuntec technology s.l. energia solar inuntec technology s.l. climatització nsuntec technology s.l. biomassa insuntec technology s.l. enginyria insuntec tecnology s.l. referències insuntec technology s.l.
català castellà francès anglès   electricitat domèstica i industrial insuntec technology s.l. energia solar tèrmica i energia solar fotovoltàica insuntec technology s.l. climatització insuntec technology s.l. biomassa insuntec technology s.l. enginyeria insuntec technology s.l. referències insuntec technology s.l.
 
pellet insuntec technology s.l.
estelles insuntec technology s.l.
estufes insuntec technology s.l.
calderes insuntec technology s.l.
referències insuntec technology s.l.
 
 
 
 
 
 
 


Estelles

estelles insuntec technology s.l.

Les estelles que es fan servir per a l'alimentació de les calderes provenen de la llenya i de l'aprofitament de les neteges forestals. No és necessari el triatge de la matèria ni l'origen. L'únic procés necessari és l’estellat dels troncs i de les branques.

En cas que sigui necessari, s'instal·la una màquina d'estellat, que es comunica amb el dipòsit d'emmagatzematge de les estelles. La caldera es carrega automàticament del dipòsit i l'engegada i la regulació és controlada amb la sortida de fums i l'entrada d'aire per una sonda lambda; sonda que modula el funcionament de la caldera.

 

 

 

insuntec@insuntec.com INSUNTEC TECHNOLOGY S.L. © 2010 T. (+34) 93 888 76 52

s

logotip insuntec technology s.l. catala biomassa insuntec technology s.l. pellet insuntec technology s.l. estelles insuntec technology s.l. estufes insuntec technology s.l. calderes insuntec technology s.l. referències insuntec technology s.l.