logotip insuntec technology s.l.   empresa insuntec technology s.l. contacte insuntec technology s.l. noticies insuntec technology s.l. links insuntec technology s.l. descàrregues insuntec technology s.l. insuntec technology s.l.
electricitat insuntec technology s.l. energia solar inuntec technology s.l. climatització nsuntec technology s.l. biomassa insuntec technology s.l. enginyria insuntec tecnology s.l. referències insuntec technology s.l.
castellà francès anglès   electricitat domèstica i industrial insuntec technology s.l. energia solar tèrmica i energia solar fotovoltàica insuntec technology s.l. climatització insuntec technology s.l. biomassa insuntec technology s.l. enginyeria insuntec technology s.l. referències insuntec technology s.l.
 
electricitat industrial
quadres electrics
instalacions
sistemes scada
altres serveis
insuntec technology s.l.
 
electricitat domèstica
domotica
estudis iluminacio
cases ecoeficients
telecomuniacions
sistemes de seguretat
aspiracio centralitzada
porters automatics
referencies domestica
 

Instal·lacions elèctriques

instalacions electriques insuntec technology s.l.

instalacions electriques insuntec technology s.l.

A insuntec realitzem tot tipus d’instal·lacions en el sector de la indústria, des de l’electrificació sencera d’una nau, fins la instal·lació i automatització en maquinària i plantes de tot tipus. A insuntec ens encarreguem de les legalitzacions i projectes elèctrics necessaris per la posta en marxa total de les instal·lacions que realitzem.
Insuntec s’ha especialitzat en instal·lacions elèctriques i automatització de plantes de depuració d’aigua, amb actuacions arreu d’espanya, portugal i romania.
La nostra filosofia de treball en les plantes depuradores és la de claus en mà. Això vol dir que el client no s’ha de preocupar per res un cop entrem a l’obra. Insuntec s’encarrega de tot el què es refereix a la instal·lació elèctrica, l’automatització, la posada en marxa, la realització del projecte elèctric i la legalització de la instal·lació.
Gràcies a la nostra experiència en el sector, insuntec ajudem i aconsellem els nostres clients en les diferents opcions o alternatives a l’hora de realitzar una instal·lació elèctrica, sempre tenint en compte la seva millora funcional, estètica o econòmica.

 

insuntec@insuntec.com INSUNTEC TECHNOLOGY S.L. © 2010 T. (+34) 93 888 76 52

s

insuntec technology s.l. catala electricitat industrial quadres electrics instalacions electriques automatitzacio i control sistemes scada altres serveis insuntec technology s.l. electricitat domèstica domotica estudis iluminacio cases ecoeficients telecomuniacions sistemes de seguretat aspiracio centralitzada porters automatics insuntec technology s.l. instalacions electriques instalacions referencies domestica